Wat?


Loopbaancoaching Sterk in je Werk


Werk is een belangrijk deel van ons leven, daarom is van belang dat je werk klopt met je privéleven. En ruimte maken voor loopbaanontwikkeling is hierin ontzettend waardevol. Het is onderdeel van je levenslange ontwikkeling als mens. Iedereen heeft wensen, verlangens en talenten en ik help graag om deze te destilleren, te concretiseren en om te zetten in gerichte vragen en doelen. En de volgende stap? Die kan hier dan al bijna als vanzelf uit geformuleerd worden!

Het uitgangspunt bij het coachen van mensen is: ‘Je hebt de antwoorden vaak zelf al’. Coachen betekent voor mij het volgen van mijn intuïtie, aangevuld met theoretische kennis. Een luisterend oor en het stellen van oprechte vragen kunnen soms al voldoende zijn om te ontdekken wat er nou echt bij jou leeft.


Als coach draag ik graag bij aan de ontwikkeling van iemands talenten. Wat heeft de zorg jou te bieden? Wat heb jij de zorg (en jezelf) te bieden? Ik ondersteun graag in deze ontdekkingstocht en krijg zoveel energie van de diversiteit aan mensen die ik elke week weer spreek. Ik voel me in mijn werk soms net een toverfee, als ik de twinkeling in iemands ogen zie als je een mooi gesprek hebt gevoerd dat echt de kern raakte van de zaak. Het geeft zoveel voldoening als iemand een plek heeft gevonden die bij hem/haar past. Of als je een recruiter spreekt, die blij is omdat jij precies de juiste kandidaat hebt geïntroduceerd. Juist omdat we zowel de zorg, de recruiters als de kandidaten kennen, kunnen we vaak goede matches maken.


Sterk in je werk is een prachtig project, binnen een prachtige en diverse sector. Je kunt in zorg en welzijn echt het verschil maken. In de zorg ben je zelf het instrument, maar juist de benodigde adempauze voor zelfreflectie en zelfzorg gunnen zorgverleners zichzelf vaak niet. Ooit begon ik als hulpverlener op een woongroep voor jongeren met LVB+. Ik heb hierin zoveel geleerd over mezelf, maar miste de coaching on the job.


Om een goede hulpverlener te zijn, moet je jezelf kennen, jezelf in de spiegel durven aankijken en fouten te durven maken. Oftewel, mens te durven zijn. De quote van Loesje: ‘Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn’, vind ik hierbij erg passend. Ik bekijk graag samen met jou de stappen die we kunnen zetten om jouw wensen, verlangens en talenten het beste tot zijn recht te laten komen!


Mind Eye Power


Met Mind Eye Power schakel je in 'een ogenblik' van een staat van overleven naar een staat van groei.


Los stress, angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen en gevolgen van trauma op met de Mind Eye Power methode. Een diepe, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in jouw leven.


Mind Eye Power is toepasbaar bij zeer verscheidene klachten, waarbij je lading.. last en de noodzaak ervaart om te veranderen en jezelf hiervan te bevrijden. De ingang hiertoe is de gehele body-mind en de juiste mindset, de ogen, de adem en de hoofd-hart-buik alignment. Je lost niet alleen een probleem op, maar je krijgt ook vernieuwende inzichten, meer balans en een nieuw perspectief.


Mind Eye Power is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatieverwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties en cognities.